SERY TWAROGOWE
Bieluteńkie serki twarogowe powstają z niepasteryzowanego mleka koziego. Są to zazwyczaj serki dwu – trzydniowe, tyle trwa bowiem proces produkcji. Smak ich jest lekki, kremowy i delikatnie kwaskowy. W naszym asortymencie znajdziesz je w wielu wersjach smakowych. Młody serek biały to nasz sztandarowy produkt.

SERY DOJRZEWAJĄCE
Sery dojrzewające wymagają czasu i pracy. Przekładane codziennie z troską i czułością odwdzięczają się niesamowitym aromatem. Pozostaje tylko kosztować!

JOGURT
Powstaje z koziego mleka pasteryzowanego. Jego kremowa konsystencja to praca dodanych kultur bakterii.

PUDDING
Delicje z koziego mleka dostępne w trzech wariacjach smakowych. Są podstawą do zrobienia prostych, smacznych i pięknych deserów, które zachwycą podniebienia gości.

MLEKO
Świeże i niepasteryzowane mleko kozie. O jego zaletach i dobroczynnych walorach dla zdrowia piszemy w dziale CIEKAWOSTKI.